Heidi Duijvestijn coach en therapeute

“Ik help je in je kracht te komen,
meer rust en zelfvertrouwen te ervaren,
waardoor werk en relaties verbeteren”.

Ik heb jarenlange ervaring in de gezondheidszorg als coach, relatietherapeut, manager en verpleegkundige. Mijn hart ligt in het werken met en voor mensen. Ik help mensen met hun persoonlijke groei door inzicht in hun persoonlijk functioneren en ondersteun hen bij het doorbreken van belemmerende patronen. Ik werk vanuit een professionele basis met een persoonlijke invalshoek. De uitgangspunten in mijn begeleiding zijn:

  • Veiligheid
  • Vertrouwen
  • Respect
  • Groei

Na mijn doctoraalstudie Gezondheidswetenschappen volgde ik de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie, aangevuld met de vervolgopleidingen Professionele begeleiding, Systemisch Werken en Relatietherapie bij Phoenixopleidingen. Daarnaast heb ik ook diverse opleidingen op het gebied van EMDR en Verbindende (geweldloze) communicatie afgerond. Sinds 2011 ben ik geregistreerd therapeut.

In de afgelopen periode was ik assistent bij de workshops “Persoonlijk leiderschap” en de “Relatieworkshop” van Wibe Veenbaas en bij de workshop “Leiderschap en Overdracht” van Morten Hjort.

In mijn begeleiding staat het persoonlijk contact centraal. Door middel van het stellen van vragen en oefeningen kom ik snel tot de essentie. Mijn trajecten zijn kort en krachtig. De methoden en technieken waar ik mee werk zijn o.a. afkomstig uit NLP, psychologie, TA, mindfullness, (familie)opstellingen, geweldloze communicatie en EMDR.

Naast individuele begeleiding en begeleiding van koppels, geef ik ook regelmatig workshops.

De Praktijk voor Coaching en Therapie werkt samen met huisartspraktijken, psychologenpraktijken, bedrijven en organisaties (o.a. Parnassia, Zonnehuis Vlaardingen, Rondom Wonen, Ministerie van Defensie, Ipse de Bruggen, Aafje, Stichting Jeugdteams, Haaglanden MC)

Lidmaatschappen

NVPA (Ned. Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen)
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
EFT (Emotionally Focused Therapy)
SCAG (Centrum voor klachten- en geschillenafhandeling)
NOBCO (Ned. Orde voor BeroepsCoaches) en EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Heb je een klacht?

Ook als je een klacht hebt, ben je welkom om contact met mij op te nemen. Ik vind het belangrijk om te kijken hoe we samen de klacht kunnen oplossen. Als we er met elkaar niet uitkomen, dan kan je contact opnemen met mijn beroepsvereniging het NVPA. De NVPA zal de klacht in samenwerking met de SCAG oppakken.

FAQ items aan het laden...
FAQ items aan het laden...

Drs. Heidi Duijvestijn

 06-46085312

Lid NVPA en RBCZ

Vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering, werkgever of uitkerende instantie.