Ben je op zoek naar een ervaren senior jobcoach?

Je bent bij mij op het juiste adres als je bent vastgelopen in je werk of als je je persoonlijk leiderschap wilt versterken. Mijn begeleiding is gericht op:

  • Omgaan met balans werk en privé
  • Verbetering van de samenwerking op de werkvloer
  • Persoonlijk leiderschap
  • Coaching van managers
  • Burnoutbegeleiding

Balans werk en privé

Als de druk op het werk toeneemt en de privésituatie onrustig is, dan is het van belang om dicht bij jezelf te blijven en de juiste keuzes te maken. Ik kan je helpen te onderzoeken wat jij nodig hebt om belemmerende patronen te doorbreken, in je kracht te komen en een nieuwe balans te vinden.

Verbeteren samenwerking op de werkvloer

Samenwerking binnen teams en of met de leidinggevende kan soms stroef verlopen. Ik kan jullie helpen met verbetering van de communicatie. Zodanig communiceren dat de ander ook werkelijk naar je luistert. Hierbij maak ik gebruik van de principes van geweldloze communicatie. Ook kan ik jullie helpen de belemmerende patronen in de samenwerking zichtbaar te maken en te doorbreken.

Persoonlijk leiderschap

Wil je meer sturing geven en effectiever handelen, dan kan een traject “Persoonlijk Leiderschap” jou ondersteuning bieden. Door je persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand te laten gaan, word je een krachtiger leider. Het traject “Persoonlijk Leiderschap” is maatwerk. Jij stelt de doelen op, die jij wilt bereiken en samen werken wij het plan uit. Tijdens de begeleiding krijg jij tools aangereikt om nieuwe inzichten om te zetten in nieuw gedrag op de werkvloer. Persoonlijk leiderschap geeft handvatten aan een ieder die zelf meer de regie in handen wil nemen en biedt handvatten aan (toekomstige) managers.

Managementcoaching

Als manager word er veel van je gevraagd. Tijdens het coachtraject krijg je tools aangereikt om jouw communicatie te versterken met zowel medewerkers, collega-managers als jouw eigen leidinggevenden. Ook kijken we wat jij nodig hebt om jouw plek als leider in te kunnen nemen.

Voorkomen en begeleiden van burnout

Reorganisaties, functieveranderingen of beëindiging van het contract kunnen veel stress geven. Door het tijdig inschakelen van professionele begeleiding wordt het risico verkleind om vast te lopen of in een burn-out te geraken. Ik kan je helpen om tot rust te komen en patronen te doorbreken die veel energie kosten. Samen zoeken we naar een nieuwe balans. Ook kan ik je begeleiden als je bent uitgevallen. Tijdens de reïntegratie gaan we uit van jouw mogelijkheden en we gebruiken deze periode om nieuw gedrag in te zetten zodat het risico op herhaling geminimaliseerd wordt.

Vrijblijvend oriëntatiegeprek met bedrijf of organisatie

Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek met het bedrijf of de organisatie kunnen we verkennen wat ik voor jou/jullie kan betekenen. Vervolgens maak ik een offerte op maat. Aan het oriënterende gesprek zijn geen kosten verbonden.

FAQ items aan het laden...
FAQ items aan het laden...

Heidi Duijvestijn coach en therapeute

“Ik help je in je kracht te komen,
meer rust en zelfvertrouwen te ervaren,
waardoor werk en relaties verbeteren”.

Drs. Heidi Duijvestijn

 06-46085312

Lid NVPA en RBCZ

Vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering, werkgever of uitkerende instantie.