Zijn jullie op zoek naar een oplossing voor jullie relatieproblemen?

Worden de problemen steeds groter en zwaarder, duren ze te lang en komen jullie er samen niet meer uit? Dan kan EFT relatietherapie bij relatietherapeut Heidi Duijvestijn jullie wellicht helpen.

EFT (Emotionally Focused Therapy) Relatietherapie

EFT is ontwikkeld door dr. Sue Johnson uit Canada. Ze heeft jarenlang onderzoek gedaan naar stellen en zocht naar een effectieve manier om de verbinding tussen twee partners te herstellen en/of te verbeteren.

Juist mensen die veel van elkaar houden, kunnen elkaar kwetsen. Vaak gebeurt dit uit angst om de ander kwijt te raken. Ook lukt het niet altijd om goed met elkaar te communiceren, waardoor gevoelens van wederzijds respect en waardering ontbreken. EFT relatietherapie onderzoekt deze onderliggende emoties, vastgeroeste patronen en het effect daarvan op ieder van jullie. Pijnlijke zaken worden besproken en de therapie ondersteunt jullie om daar open met elkaar over te praten. Je leert je partner én jezelf veel beter kennen. Elke relatie kent haar eigen problemen en uitdagingen. Dat is heel normaal en zelfs gezond; jullie zijn tenslotte twee verschillende mensen met een eigen geschiedenis en persoonlijke ervaringen.

Irritaties lijken soms te ontstaan door kleine dingen. Echter, vaak speelt er namelijk veel meer dan alleen aan de oppervlakte zichtbaar is. In plaats van te oordelen of in de aanval te gaan, maken we de dieperliggende laag zichtbaar en gaan we hiermee aan de slag. Het effect: wederzijds begrip, veiligheid, emotionele verbinding en warmte. Er ontstaat weer ruimte voor jullie om écht samen te zijn en de relatie te verdiepen.