Ben je op zoek naar een ervaren relatietherapeut of coach in Pijnacker-Nootdorp?

Als je er alleen niet uitkomt, kan de Praktijk voor Coaching en Therapie Heidi Duijvestijn je helpen bij vraagstukken op het gebied van persoonlijk functioneren, werk en relaties. Ik bied zowel individuele begeleiding als begeleiding aan koppels en teams.

Heidi Duijvestijn coach en therapeute

“Ik help je in je kracht te komen,
meer rust en zelfvertrouwen te ervaren,
waardoor werk en relaties verbeteren”.

Drs. Heidi Duijvestijn

 06-46085312

Lid NVPA en RBCZ

Vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering, werkgever of uitkerende instantie.

Direct aan de slag

Verwijsbrief niet nodig

Geen wachtlijst

Begeleiding Stress en burnout

Soms gebeurt er (te) veel tegelijk en voel je dat je emmertje gaat overlopen. Als je de grip dreigt kwijt te raken, kan ik je helpen bij het hervinden van jouw levensenergie, het verwerken van levensgebeurtenissen en het doorbreken van belemmerende patronen. Het is van belang dat je weer in je eigen kracht komt.

Coaching on the job

Door reorganisaties, persoonlijke gebeurtenissen of ziekte kunnen er problemen op het werk ontstaan. Ik kan je helpen bij het vinden van meer rust op het werk, voorkomen dat je uitvalt of je begeleiden bij terugkeer. Onderdelen van de begeleiding zijn het verkrijgen van handvatten tot herstel en het versterken van je persoonlijk leiderschap.

EMDR-therapie

Heftige gebeurtenissen uit het verleden zal je niet vergeten maar de zwaarte kan wel verminderen door EMDR. EMDR-therapie is een effectieve, kortdurende behandeling.

Begeleiding van relaties (zowel partnerrelaties als andersoortige relaties)/systeemtherapie

Ik kan jullie helpen om de communicatie te verbeteren en weer nader tot elkaar te komen. Daarnaast onderzoeken we de volgende vragen: Wat brengt een ieder in in de relatie? Wat is het effect van jouw gedrag op de ander? Hoe kunnen jullie negatieve spiralen doorbreken? Jullie krijgen handvatten om samen opnieuw contact te maken op een constructieve wijze.

Begeleiding van teams

De begeleiding op het werk is gericht op verbetering van de samenwerking op de werkvloer en tussen leidinggevende en medewerkers. De coaching kan zowel in mijn praktijk als op het werk plaatsvinden.

FAQ items aan het laden...